Türkiye'nin galibiyeti dünya basınında: 'Sırada Hollanda var, neden olmasın?'

Almanya'da oynanan Türkiye-Avusturya Euro 2024 maçından dünya basınına yansıyan haberlerde, Merih Demiral'ın golleri ve sevinci, Arda Güler'in asistleri, Mert Günok'un son dakika kurtarışı öne çıktı.

DUVAR - Türkiye ve Avusturya A Milli Erkek Futbol Takımları, dün akşam Türkiye saatiyle 22.00’de Almanya’nın Leipzig kentinde karşı karşıya geldi. Türkiye, maçı Merih Demiral’ın kaydettiği iki gol ve kaleci Mert Günok’un son dakika kurtarışıyla 2-1 önde tamamlayarak Euro 2024’te son sekize girmeye hak kazandı. Maç ve sonucu, yapılan gol sevinçlerinden Günok’un ‘Gordon Banks’i andıran’ kurtarışına kadar uluslararası basında da geniş yer buldu.

Haberin Devamı
Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı UEFA, Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için ne karar verebilir? Son 16'nın en iyi 11'i belli oldu: Türkiye'den iki futbolcu kadroda Türkiye sıcaktan yanıyor: Bu ilçede yaşayanlar soğuktan soba yaktı EURO 2024'te şampiyonluk oranları güncellendi: Sürpriz takım Türkiye Benzin ve motorine ÖTV zammı geldi