TUSAŞ İletişim Başkanı Serdar Demir trafik kazasında vefat etti

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Demir bugün Ankara'da toprağa verildi.

Abone ol

DUVAR - Gece 01:30 sularında Ankara Kızılcahamam'da meydana gelen trafik kazasında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir (44) vefat etti.

Kızılcahamam Kuşçuören mevkisinde yaşanan kazada Demir, İstanbul'da düzenlenen SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nın ardından otomobiliyle Ankara'ya gidiyordu. Demir otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldaki bir tıra çarptı. Demir'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Demir'in ölümü üzerine Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. İsmail Demir "Savunma sanayiimizin acı kaybı. TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve TUSAŞ ailesine baş sağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

TUSAŞ'tan yapılan açıklamada ise, "Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanımız Serdar Demir’i elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kendisini daima özlemle ve saygıyla hatırlayacağız. Mekânı cennet olsun" denildi.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Serdar Demir için Karşıyaka Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Demir'in ailesi ve yakınlarıyla TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, çalışma arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından Demir, toprağa verildi. (DHA)