Uber'den İstanbul'daki saldırılarla ilgili açıklama

Uber'in merkezinden İstanbul'daki saldırılarla ilgili açıklama yapıldı. Uber çalışanlarına hukuki destek sağlanacağı belirtilen açıklamada "Türkiye’deki operasyonlarımıza, sorumlu bir iş ortağı olarak, sonuna kadar bağlıyız" denildi.

Abone ol

DUVAR - Akıllı telefonlar üzerinden araç çağırma sistemiyle taksicilik hizmeti veren Uber, İstanbul'da çalışanlarını hedef alan saldırılarla ilgili açıklama yaptı

Hürriyet'ten Ahmet Can'ın haberine Uber'ın global merkezinden yapılan açıklamada, "Önceliğimiz bu zor zamanlarda, Uber sürücü ortaklarımızın yanında durmak, onlara gereken hukuki yardımı sağlayıp destek olmaktır" denildi.

'TAKSİCİLER DE DAHİL'

Açıklamada şu ifadeler de yer aldı: "Türkiye’deki operasyonlarımıza, sorumlu bir iş ortağı olarak, sonuna kadar bağlıyız. En çok önem verdiğimiz konuların başında, yerel paydaşlarla beraber çalışarak, birlikte daha akıllı ve çevre dostu şehirler yaratmak geliyor. Buna taksiciler de dahil olduğu için Taksi ürünümüz mevcut. Türkiye’de taksicilerin Uber’in teknolojisinden faydalandığı bu işbirliğinin çok büyük bir potansiyeli olduğu inancındayız."

Taksici içinde müşteri olan UBER'e levyeyle saldırdı

Açıklamada Uber'in bulunduğu tüm ülkelerde yerel regülasyonlara uygun olarak faaliyet gösterdiği ve her ülkenin vergi düzenlemelerine uyulduğu da belirtildi.

Haberin tamamı

UBER aracına silahlı saldırı!

Taksicilerden otogarda UBER dayak!

Taksiciler, müşteri gibi Uber çağırıp şoförü dövdü