UEFA'dan İstanbul'a olumlu sinyal!

TFF, 2019 UEFA Süper Kupa'nın temsili biletini teslim aldı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin "Organizasyon kusursuz olacak" dedi.

Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Real Madrid-Atletico Madrid maçı öncesinde düzenlenen törenle Beşiktaş Vodafone Park'ta oynanacak 2019 UEFA Süper Kupa'nın ev sahipliğini devraldı. Törene katılan UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, "Türkiye'yi tanıdığım kadarıyla organizasyon kusursuz olacak. Seneye de İstanbul'a gelmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

UEFA Başkanı Ceferin açıklamalarında TFF'ye güvendiğini belirtirken TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı da 10 ay sonra da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2020 Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacaklarını hatırlattı.

'İSTANBUL'UN MUHTEŞEM TARAFTARLARINI TÜM DÜNYAYA GÖSTERMEK İSTİYORUZ'

Yardımcı, öncelikli hedeflerinin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri olduğunun altını çizerken, "27 Eylül'deki oylama öncesinde çok heyecanlıyız. Gece gündüz son hızla çalışmalarımızı yapıyoruz, kampanyalarımız da bayağı bir mesafe aldık. Ümitliyiz, inşallah EURO 2024'ü de ülkemize kazandırarak ülkemizdeki bu gelişimi taçlandırmış olacağız. Avrupa futbol ailesini ve tüm futbolseverleri önümüzdeki yıl İstanbul'a bekliyoruz. Türk misafirperverliğini ve sıcakkanlılığını onlara göstermek istiyoruz. İstanbul'un muhteşem taraflarını tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Şimdiden çok heyecanlıyız" dedi. (İSTANBUL/DHA)