Uğur Toptaş, Genç Parti İstanbul İl Başkanı oldu

Genç Parti İstanbul İl Başkanı Uğur Toptaş, "Genç Parti, ülkenizden umudu kesmemeniz için yeniden ayağa kalkıyor, herkes için zenginlik, herkes için özgürlük istemek için ayağa kalkıyor" diye konuştu.

Abone ol

DUVAR - Genç Parti Genel Başkan Vekili Burçin Şahindur, İstanbul İl Başkanlığı görevini iş insanı Uğur Toptaş’a emanet etti. Toptaş Holding’in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Uğur Toptaş, mazbatasını alarak göreve başladı.

Uğur Toptaş, 15 yıldan fazla bir aranın ardından seçime girdiklerini ve 11’inci parti olarak seçimlerden çıktıklarını belirterek, “Bunu elbette bir başarı olarak görmüyoruz ve öyle yansıtmak gibi bir amacımız da yok. Ancak bizim buradan anladığımız ve anlatmak istediğimiz, hiçbir görünür siyasi faaliyeti olmadan girdiği seçimlerden Genç Parti’nin gerçek bir muhalafet adayı olarak çıktığıdır. Evet bu belki de toplumsal hafızanın oy pusulasına yansımasıdır biraz ama aynı zamanda halkın mevcut siyasi atmosfere, gergin ve yorgun siyaset tarzına bir itirazıdır. Halkın siyasete dair aradığı taze kandır. Genç Parti’nin bugüne izdüşümünü özellikle burada aramak gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Toptaş, "Genç Parti, ülkenizden umudu kesmemeniz için yeniden ayağa kalkıyor, herkes için zenginlik, herkes için özgürlük istemek için ayağa kalkıyor" dedi.