Uluslararası Lions Dernekleri'nden Türk Böbrek Vakfı'na bağış

Lions Dernekleri 118-Y Yönetim Çevresi, Türk Böbrek Vakfı'nın yeni bir binaya taşımaya hazırlandığı diyaliz merkezi için 3 hemodiyaliz cihazı ve 5 ünitelik su arıtma cihazı bağışında bulundu.

Abone ol

DUVAR - Uzun yıllardır Bahçelievler'de hastane ve diyaliz merkezi hizmeti sunan Türk Böbrek Vakfı, mevcut binasındaki faaliyetlerini durdurma kararının ardından binada bulunan hastaları çevredeki diyaliz merkezlerine yerleştirdi. 

Uluslararası Lions Dernekleri, mevcut binanın ardından taşınılacak olan yeni bina için çalışmalara başlayan vakfa önemli bir bağışta bulundu. Uluslararası Lions Dernekleri 118-Y Yönetim Çevresi Federasyonu, yeni diyaliz merkezi için üç hemodiyaliz cihazı ile beş ünitelik bir su arıtma cihazı bağışı yaptı. 

Bağışlanan ekipmanlar ve hibe ile elde edilen destek, geçtiğimiz günlerde Türk Böbrek Vakfı'na teslim edildi. 

Bağışa ilişkin açıklamalarda bulunan Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, "Türk Böbrek Vakfı'nın yeni taşınacağı diyaliz merkezi için yapılan bu anlamlı bağış, hastaların tedavi süreçlerinde büyük bir kolaylık sağlayacak. Vakfın çalışmalarına katkıda bulunan tüm destekçilere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.