Uluslararası Mektup Yazma Yarışması'na başvurular başladı

Evrensel Posta Birliği tarafından bu yıl 53'üncüsü düzenlenen Uluslararası Mektup Yazma Yarışması için adaylar 19 Nisan'a kadar başvurabilecek.

DUVAR - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Evrensel Posta Birliği (UPU) 9-15 yaş gençlerin mektup yazma geleneğini sürdürmesini hedeflediği Uluslararası Mektup Yazma Yarışması'nın bu yıl 53'üncüsünü gerçekleştirecek.

AA'nın haberine göre önceki yıllarda Türkiye'yi temsilen gönderilen mektupların çeşitli ödüllere layık görüldüğü yarışmanın bu yılki teması, "Gelecek nesillere, miras almalarını umduğunuz dünya hakkında bir mektup yaz" olarak belirlendi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?