Uluslararası Spor Filmleri Festivali yarışma başvuruları devam ediyor

20-22 Mart tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak Uluslararası Spor Filmleri Festivali'nin başvuruları devam ediyor.

Abone ol

DUVAR - Bu sene ilki yapılacak olan Uluslararası Spor Filmleri Festivali, belgesel sinemacı Gökçe Kaan Demirkıran’ın direktörlüğünde 20-22 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Festival bünyesinde belgesel ve kurmaca kısa film kategorisinde yer alan filmler yarışacak.

Spor Filmleri Festivali hem Türkiye’de hem de dünyada benzer temada film çeken, oyuncuları, yapımcıları ve yönetmenleri bir araya getirmeyi hedefliyor. Spor temalı kısa film ve belgesel filmler için yeni bir mecra olmayı planlayan festival, aynı zamanda bu alanda film üretimi yapmak isteyen yönetmenleri ve yapımcıları desteklemeyi amaçlıyor.

BAŞVURULAR 31 OCAK'TA SONA ERECEK

Festivalin bünyesinde yer alan forum bölümünde spor belgeseli ya da spor temalı kısa film çekmek isteyenlerin projelerine yapım desteği verilecek, forum bölümünün başvuruları 1 Aralık 2024 tarihinde alınmaya başlayacak. Festival başvuruları 31 Ocak’ta sona erecek. 

 Festival danışmanlığını Prof. Dr. Cenk Demirkıran ve Görüntü Yönetmeni Hayri Çölaşan’ın üstlendiği festivalde ayrıca dünyada ve Türkiye'de dijital spor içerik üreticileri için de bir seçki yer alacak. Spor ve sinema dünyasından önemli isimlerin yer aldığı yerli ve yabancı jüri üyeleri önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Başvurular www.filmfreeway.com üzerinden ve https://isff.com.tr adresinden yapılabilir. 

(BÜLTEN)