Ümit Uysal: Bütçemiz dönüyor, dönmeye de devam edecek

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Aldığımız sınırlı İller Bankası payı, emlak vergisi gibi kalemleri tam alabildiğimiz için bütçemiz dönüyor, dönmeye de devam edecek" diye konuştu.

Abone ol

DUVAR - Muratpaşa Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu, Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya, Başkan Uysal’ın yanı sıra Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan da katıldı.

Başkan Uysal, mevcut ekonomik kriz ortamında “ekonomisi dar ancak etkisi büyük” hizmet kalemlerini tercih ettiklerini söyledi. Asfalttan çöp konteynerine, park mobilyalarından bitkilere üreten bir belediye kurgulamaları sayesinde son 10 yıllık süreci temiz bir ekonomiyle atlattıklarını aktaran Uysal, “Geçtiğimiz 10 yılı pırıl pırıl atlattığımız için, aldığımız sınırlı İller Bankası payı, emlak vergisi gibi kalemleri tam alabildiğimiz için bütçemiz dönüyor, dönmeye de devam edecek” diye konuştu. 

Uysal, 2026 yılında belediyenin ekonomik olarak nefes alacağını ve bu süreci hizmet standartlarından ödün vermeden geçireceklerini sözlerine ekledi.