Ümraniyespor kaleyi açtı, Samsunspor golü attı!

Ümraniyespor attığı golü etik bulmadı, Samsunsporluların gol atması için kalesini açtı. Son dakikada gelen bu golle maç 2-2 bitti.

Abone ol

DUVAR - TFF 1. Lig’in 19. haftasındaki Ümraniyespor-Samsunspor maçında, uzun süre akıllarda kalacak bir gole imza atıldı. Ümraniyespor tarafı, attıkları ikinci golün ardından etik olarak doğru olmadığına karar verdiler ve bir fair-play örneği göstererek Samsunspor’un beraberlik golünü atması için kalelerini açtılar. Maç Samsunsporulu Nadir Çiftçi’nin 90+8’de attığı golle 2-2 bitti.

Maçın son dakikalarında bir pozisyon nedeniyle duran oyun, Ramazan Keleş’in hakem atışıyla yeniden başladı. Ardından Okan Derici’nin topu kapması ve tek başına karşı kaleye kadar sürerek golünü atmasıyla Ümraniyespor 2-1 öne geçti. Bu golden saha içinde tartışma çıktı ve oyun süre durdu.

Santra vuruşundan sonra ise Ümraniyesporlu futbolcuların kıpırdamadığı görüldü. Bu kez Nadir Çiftçi’nin tek başına topu sürüp boş kaleye attığı golle maç 2-2 sona erdi.

Maçın ardından sosyal medyada başlayan golün nizami veya etik olup olmadığı tartışmaları ise sürüyor. Konuyla ilgili yorum yapan eski hakem Deniz Çoban da tartışmaya katılarak, Ümraniyespor’un attığı ikinci golünde kural hatasını yapıldığını belirtti ve Twitter hesabından paylaştı.