Umut Bulut'tan 38 yaşında transfer

Son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen 38 yaşındaki Umut Bulut, TFF 1. Lig'e yükselen Eyüpspor'a transfer oluyor.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig tarihinin en çok maça çıkan futbolcusu 38 yaşındaki santrafor Umut Bulut, TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'la anlaştı. 

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre, TFF 1. Lig'e yeni yükselen Eyüpspor, geçen sezonu Yeni Malatyaspor'da geçiren Umut Bulut'u renklerine bağlıyor. 1983 doğumlu tecrübeli futbolcu, geçen sezon 31 lig maçında 2 gol attı. 

Güncel piyasa değeri 100 bin euro olan Bulut'un Malatyaspor'la olan sözleşmesi haziran ayı sonunda bitiyor. 2. Lig Kırmızı Grup'u şampiyon tamamlayarak TFF 1. Lig'e yükselen Eyüpspor'un, Gençlerbirliği ile sözleşmesi bitecek olan Bogdan Stancu'yu da transfer edeceği iddia ediliyor.

100'LER KULÜBÜNE 10 SENE ÖNCE GİRDİ

Kariyerine 200 yılında Petrolofisi'nde başlayan Umut Bulut, Ankaragücü'nde yakaladığı çıkışın ardından Trabzonspor'a transfer oldu. Ardından Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse'a transfer olan Bulut, ardından Galatasaray, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor'da oynadı. 2010-2011'de 100'ler kulübüne giren Bulut'un Süper Lig kariyerinde 163 golü bulunuyor. (HABER MERKEZİ)