Kılık değiştirip ünlü değilmiş gibi davrandı: 'Berbat bir şeydi'

Oyuncu Kevin Bacon, bir günlüğüne kılık değiştirip ünlü biri gibi davranmadığını ve bunun "berbat" bir deneyim olduğunu söyledi.

Abone ol

DUVAR - "Footlose", "Ölüm Emri", "X-Men: Birinci Sınıf", "Gizemli Nehir", "Görünmeyen Tehlike" ve "The Following" gibi yapımlarla tanınan oyuncu Kevin Bacon, “Kevin Bacon Sıradan Bir İnsan Olarak Bir Gün Geçirdi" adında bir deneye imza atarak, bir günlüğüne ünlü biri değilmiş gibi davrandığını açıkladı. 

Ntv'nin aktardığına göre, Vanity Fair'e konuşan 65 yaşındaki oyuncu, deney için profesyonel bir ekiple çalıştığını söyledi. Bacon, "Şapkamı ve gözlüklerimi takmam yalnızca belirli bir dereceye kadar işe yarayacaktı. Özel efekt makyaj sanatçısına gittim ve ondan beni protez kullanarak tanınmaz hale getirmesini istedim" dedi.

'İNSANLAR BENİ İTİYORDU'

Bacon, takma dişler, farklı bir burun ve bir çift gözlük taktırdıktan sonra Los Angeles'taki bir alışveriş merkezine gitti. "Kimse beni tanımadı" diyen oyuncu, planı işe yaramasına rağmen kendisini bir şekilde görünmez kıldığını fark ettiğini belirtti. 

Oyuncu, "İnsanlar bana nazik davranmayarak beni itiyordu. Kimse 'Seni seviyorum' demedi. Bilmiyorum, bir kahve falan almak için sırada beklemek zorunda kaldım. Ben de 'Bu berbat bir şey' dedim. Ünlü olmaya geri dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)