'Üst aklın parçası değil esnafım'

Elektrik kesintileri nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a tweet atan Şehmus Seven, trol hesapların hedefi oldu. Suçlamalara anlam vermediğini söyleyen Seven, sadece kesintilerden dolayı yaşadığı mağduriyeti dile getirdiğini belirtti.

Abone ol

DUVAR - İkitelli OSB’de yedek parça ticareti yapana Şehmus Seven, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerden oldu. Seven, elektrik kesintileri nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a tweet atan Seven, trollerin hedefi oldu.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, kendi adıyla bir şirket kuran Şehmus Seven, 2 yıldır İkitelli OSB’de yedek parça ticareti yapıyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle İkitelli OSB’deki şirketler de etkilendi.

Şehmus Seven, yaşadıkları sorunu gündeme getirmek için Twitter hesabından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a bir mesaj attı. Seven mesajında “Sayın Bakanım İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 gündür elektrik verilmiyor zararımız çok büyük yardımcı olur musunuz” dedi.

Bazı troll hesaplar mesajın ardından Seven'i suçlayan mesajlar attı. Bazıları Seven’i İsrail ajanı olmakla suçlarken, bazıları ise "üst aklın parçası" olmakla suçladı.

'BİRİ ESAD'IN AJANI BİRİ İSRAİL AJANI DİYOR'

Twitter'ın sık kullanmadığını söyleyen Şehmus Seven, “Bu olaydan önce tek bir takipçim vardı. Kimse takip etmez ki beni. Şimdi artmış. Ben o gün basit bir sorunu dile getirdim. 5 gün üst üste elektrik yoktu ve birkaç gün daha gelmeseydi buradaki tüm esnaf çok ciddi zarar görürdü" dedi.

Bakan Albayrak'a yazdığı mesajdan sonra kendisine tweetler geldiğini belirten Seven, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Sayın Bakan’a yönelik yazdığım o mesajdan sonra kimi, İsrail ajanı olduğumu söyledi, kimi Marksist-Leninist olduğumu söyledi. Oysa Marksist-Leninist nedir onu da bilmiyorum. Biri bu Esad’ın ajanı diyor, biri İsrail ajanı mısın diyor. Ben, elektrik yok diyorum adam diyor ki sen vatanı mı böleceksin.

Anlamıyorum ki. Sadece elektrik istedim ben. Milliyetçi bir insanım. Yedi tane sigortalı çalışanım var. Vergimi, sigortamı günü gününe ödeyen biriyim.”