Uzman isim açıkladı: Dolar 30 liranın altına inerse...

Dolar/TL'de görülen yatay seyir ve TL'nin getirisi TL'nin cazibesini yüksek tutuyor. Son olarak JP Morgan, beklentiyi aşağı yönlü revize etti. Peki, doların yıl sonuna doğru rotası ne olur?

DOLAR - Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Volkan Öngel, "dolar/TL 25 lira olur mu?" sorusunu değerlendirdi. Öngel, "Bizim bildiğimiz arz talep mekanizması çalışıyor. Döviz kuruna müdahale yok. Şu anda belli bir talep var. Bu miktarda da döviz girişi olduğu için yatay seyir izliyoruz. Siyasi bir senaryo vardı. Seçimler vardı. Popülist politikaların da uygulanmadığını gördük. Ekonomi programı da rayında gidiyor. Güven de artınca yavaş yavaş dövizde ciddi yukarı yönlü baskı yaşanmıyor" dedi.

Haberin Devamı
SGK'den 400 bin TL faizsiz konut kredisi: İşte şartlar Konut piyasası: İstanbul'da en çok değer kazanan ve kaybeden ilçeler İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı: Muhteşem üçlü... Uzmanından 'kesin yapın' uyarısı: Maaşınız yüzde 35 düşebilir Akaryakıt fiyatları güncellendi: 30 Temmuz benzin, mazot fiyatları Erdoğan'ı üzecek anket sonucu: Fark ilk kez bu kadar açıldı