Uzmanlar anlattı: Altın mı, borsa mı, mevduat mı?

Bankacılık endeksi mart ortasından bu yana yaklaşık yüzde 30, bazı bankalar ise yüzde 50 primlendi. Bu performansla yatırımcı neredeyse bir yıllık mevduat getirisini bir ayda kasasına koydu.

DUVAR - Bankacılık endeksi geçtiğimiz mart ortasından bu yana yaklaşık yüzde 30, bazı bankalar ise yüzde 50 oranında primlendi. Bu performansla yatırımcısı neredeyse bir yıllık mevduat getirisini bir ayda kasasına koymuş oldu. BIST-100 Endeksi ise dokuz yıldır kıramadığı 320 dolar direncini bir kez daha test etmeye hazırlanıyor. Diğer yandan jeopolitik riskler ve muhtemel bir uluslararası stagflasyon nöbetine dair endişeler altın fiyatlarındaki etkisini artırıyor. 

Haberin Devamı
BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı ABD'de Trump'ın rakibi kim olacak? Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor