Uzmanlar değerlendirdi: Seçim sonrası dolar, borsa, altın...

Yerel seçimler geride kalırken, piyasalarda seçim sonuçlarının etkileri takip edilecek. Borsa, güne primli başlasa da sonra kayba yöneldi. Uzmanlar, beklentilerini değerlendirdi.

DUVAR - 31 Mart 2024 Yerel seçimleri geride kalırken; CHP, 35 yılın ardından 1'inci parti konumuna geldi, AK Parti 2'inci parti, Yeniden Refah Partisi ise 3'üncü parti oldu. Seçim sonrası, ekonomi politikalarında ve yönetiminde bir değişiklik olup olmayacağı yakından izlenecek olurken, ekonomistler bir değişiklik beklemiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, dün gece Ankara'da yaptığı balkon konuşmasında, "Enflasyon başta olmak üzere ekonomi programımızın sonuçlarını yılın ikinci yarısında görmeye başlayacağız" mesajını verdi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'altın' uyarısı: Elinde dolar ve eurosu olanlar... Meteoroloji turuncu kodla uyardı: Kuvvetli sağanak başlıyor Oranlar değişti: İşte 2 milyon TL'nin aylık getirisi Akaryakıt fiyatları güncellendi: 27 Temmuz benzin, mazot fiyatları Naci Görür 'son damla' diyerek konum verdi: 7 ve üzeri uyarısı 'Gavad', I. Kavad'dan mı geliyor?