'Vampir'in yüzü 200 yıl sonra canlandı

ABD’de Connecticutlu bir çiftçinin 19. yüzyılda tüberkülozdan öldüğünde vampir olduğu düşünülen yüzü, cesedinin parçalanıp mezara atılmasından bu yana ilk kez görüldü.

DUVAR - ABD'de 1800'lerde vampir olduğuna inanılan bir adamın yüzü yapay zeka ile yeniden canlandırıldı. Vampir adamın kalıntıları 1994 yılında ortaya çıkarıldı ve insanların onu ölümden dönmesini engellemek için kafatası ve uyluk kemiklerinin çapraz olacak şekilde gömüldüğü görüldü. Adamın 200 yıl önce nasıl göründüğünü merak eden araştırmacılar yapay zeka ile, koyu renkli gözlerini ve saçlarını ortaya çıkardı. Aynı zamanda tüberküloz hastası olduğu için öldüğü belirlendi.

Haberin Devamı
ÖTV tutarları değişti: Rakı, şarap ve biraya zam Uzmanı tek tek hesapladı: Her ay 2 bin 22 TL eksik aylık alacaklar UEFA, Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için ne karar verebilir? Son 16'nın en iyi 11'i belli oldu: Türkiye'den iki futbolcu kadroda EURO 2024'te şampiyonluk oranları güncellendi: Sürpriz takım Türkiye Dünyanın en değerli 100 kadrosu belli oldu: Süper Lig'den 3 takım var