Vera'dan doğum günü mesajı: Dileğim hemen eve gelmen

Gezi tutuklusu şehir plancısı Tayfun Kahraman'ın kızı Vera, babasının doğum gününü kutladı: Bu sene ben mumunu üflüyorum, ben dileğini tutuyorum. Dileğim de senin hemen evvel eve gelmen...

Abone ol

DUVAR - Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan ve Silivri (Marmara) Cezaevi'nde tutuklu bulunan şehir plancısı Tayfun Kahraman'ın kızı Vera, babasının kendilerinden ayrı geçirdiği 3. doğum gününü kutladı.

Kahraman'ın eşi Meriç Demir Kahraman sosyal medya hesabından Vera'nın, babasının doğum günü pastasını üflerken çekilen videosunu paylaştı.

Vera videoda babasına seslendi: "İyi ki doğdun babacım. Bu sene ben mumunu üflüyorum, ben dileğini tutuyorum. Dileğim de senin hemen evvel eve gelmen..."

Meriç Demir Kahraman da videoya şu notu düştü: "Canım Tayfun, Bu 14 Mayıs birbirimizden ayrı geçirdiğimiz üçüncü doğum günün. Vera; herkesin bildiği masumiyetine güvenle, senin yerine ve senin için tertemiz bir dilekte bulundu. Masamızda yerin hala boş... Sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlarında; hep birlikte olalım. Vera’nın dileği kabul olsun; 'hemmen evvel' eve gel.."

(HABER MERKEZİ)