Victoria Beckham: David'le tanıştığımızda sarhoştum

Victoria Beckham, eşi David Beckham'la nasıl tanıştığını anlattı. Dönemin 'Posh Spice'ı, eşine ilk görüşte aşık olduğunu açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden Victoria ve David Beckham'ın nasıl tanıştıklarına ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Victoria Beckham, eşine ilk görüşte aşık olduğunu ve o anlarda 'biraz sarhoş' olduğunu ifşa etti.

Beckham, 42'inci yaş günü vesilesiyle moda dergisi Vogue için 'kendi gençliğine bir mektup' kaleme aldı. 'Keşke bunları daha önceden bilseydim' başlıklı mektupta Beckham, 'sevgili olmak ve sonsuz aşk' konusunda 'kendi gençliğine' şu mesajları verdi:

"Futbol hakkında daha fazla şey öğren, özellikle de ofsayt kuralını bil. Ve evet, ilk görüşte aşk diye bir şey olacak. Bu senin başına, Manchester United'lı oyuncuların yanında gelecek... Fakat biraz sarhoş olacaksın, dolayısıyla ayrıntılar biraz puslu. Diğer futbolcular barda arkadaşlarıyla içerken, David'i kenarda ailesiyle dururken göreceksin. (O daha ilk 11'de oynamıyor bile, ünlü olan sensin.) Ve çok tatlı bir gülüşü var. Sen de ailene yakınsın, onun sana ne kadar benzediğini düşüneceksin. Telefon numaranı isteyecek. Londra-Manchester bileti hâlâ yanında olacak, numaranı onun üzerine yazacaksın."

Dönemin fenomen müzik gruplarından Spice Girls'ün eski üyelerinden Victoria Beckham, gruptan ayrılması sonrası moda tasarımcılığına başlamıştı. 1999'da evlenen Victoria ve David Beckham çiftinin dört çocuğu var.

Victoria Beckham, 42'inci yaş gününde Vogue dergisine özel poz da verdi.