Vietnam'dan Gazze'ye ABD üniversitelerinde protestoların tarihi

ABD’de öğrencilerin Filistin’e destek için düzenlediği protestolar yayılmaya devam ediyor. ABD üniversitelerindeki eylemlerin ise çok daha eski bir tarihi var...

DUVAR - ABD’nin New York eyaletindeki Columbia Üniversitesi’nde başlayan Gazze’ye destek ve İsrail’e tepki eylemleri büyüyerek devam ediyor. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ve ABD’nin İsrail’e olan mali ve askeri desteğine tepki gösteren öğrenciler, kampüslerinde kurdukları çadır kamplarında eylemlerini sürdürüyor. Polis, eylemcileri gözaltına alarak protestoları bastırmaya çalışırken, öğretim üyelerinin de ters kelepçe ile gözaltına alındığı anlar basına yansıyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?