Vizyon: Bugün hangi filmler gösterime girecek?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6'sı yerli 10 film vizyona girdi. 8 Ekim Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler şöyle...

DUVAR - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6'sı yerli 10 film vizyona girdi.

HAKİKAT ŞEYH BEDRETTİN

Hakikat, Osmanlı İmparatorluğu’nun duraklama döneminde önemli bir yere sahip olan düşünce insanı Şeyh Bedreddin’in hayatına odaklanıyor. Hakan Alak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin kadrosunda Suavi, Bülent Emrah Parlak, Saygın Soysal yer alıyor.

FULYA

Aykut Taşkın, Tahir Tahiroviç'in yönetmenliğini yaptığı “Fulya”, Azerbaycan'da 44 gün süren Vatan Savaşı sırasında görev yapan muhabir Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman'ın yaşadıklarını konu ediyor.

KURYE

Benedict Cumberbatch başrollü “Kurye”, Soğuk Savaş sırasında CIA’in Sovyet nükleer programına sızmasına yardım eden İngiliz iş insanı Greville Wynne’in gerçek hikâyesini konu alıyor.

MİLYONDA BİR

“Milyonda Bir”, şehir hayatından sıkılıp çıktığı yolda genç bir adamla tanışmasıyla hayatı değişen bir kadının hikâyesini konu ediyor. Semra Dündar'ın yönettiği filmde Bestemsu Özdemir, Melih Selçuk, Suzan Aksoy yer alıyor.

PARANORMAL HİKÂYELER

Korku filmi “Paranormal Hikayeler”, geçmişinden izler taşıyan hikâyeler anlatan bir şovmene odaklanıyor.

PETER RABBİT: KAÇAK TAVŞAN

Animasyon filmi “Peter Rabbit: Kaçak Tavşan”, ne tür bir tavşan olmak istediğine karar vermeye çalışan Peter'ın hikâyesini konu ediyor.

DEFİN – ECİN ZULMAN

Cengiz Kaplan'ın yönetmenliğini üstlendiği korku filmi “Defin-Ecin Zulman”, Zuman kabilesinde yaşanan olaylar konu ediliyor. Filmin oyuncuları arasında Cengiz Kaplan, Melih Çardak, Sefa Zengin yer alıyor.

SANSÜR

“Sansür”, onay vermek için izlediği filmde kendi geçmişiyle bağlantılı sahneler keşfeden genç bir kadının hikâyesini konu ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda Prano Bailey-Bond oturuyor.

CİNNİ KABUS

Cinni Kabus, cinlerin musallat olduğu genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Korku filminin oyuncu kadrosunda Cemre Can Saatçi, Çimen Çetin, Hakan Karakuş bulunuyor.

SİNSİ

Mert Tuğberk Bora'nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film, yıllardır birlikte olduğu sevgilisinin hayatına başka bir adamın girmesiyle ilişkisini sonlandıran Birkan'ın yaşadıklarını konu ediyor.

Porno yıldızı Siffredi'nin bilinmeyen hayatı: 713 filmden daha fazlası Ders niteliğinde bir gazetecilik filmi: Scoop Holokost hakkında söylenecek yeni bir şeyler var: The Zone of Interest Yeşilçam'ın rekortmen senaristi Safa Önal'a veda: 'Öksüz gitti...' Berkay Ateş, 'Karanlık Gece'yi anlattı: Unutmak kolay, hatırlamak zor Özcan Alper: 'Karanlık Gece'de kötülüğün köklerine bakmak istedim