Volkan Demirel’den Christian Atsu paylaşımı: Acısı hiç bitmeyecek

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, futbolcu Christian Atsu'nun enkazdan cansız olarak çıkarılmasının ardından "Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum" dedi.

Abone ol

DUVAR - Hataysporlu futbolcu Christian Atsu, Maraş merkezli depremlerden en çok etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay’da enkaz altında hayatını kaybetti. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Atsu'nun depremin 13'üncü gününde enkazdan cansız olarak çıkarılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Demirel, oynadıkları son maç olan Kasımpaşa mücadelesinde takımına galibiyeti getiren golü atan Atsu'yu havaya kaldırdığı fotoğrafı paylaşarak, “Acısı hiç bitmeyecek” dedi. 

Demirel paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun."

Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kendisine ulaşılmaya çalışılan oyuncunun menajeri Murat Uzunmehmet 31 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybettiğini açıkladı. Hatay’da yapılan yasal işlemlerinin ardından futbolcunun cenazesi kara yoluyla Adana Havaalanı’na getirildi. Atsu’nun ikiz kız kardeşi Christiana ve ağabeyi Christian ile Ganalı bürokratlar tarafından teslim alınan cenaze, Dışişleri Bakanlığı’nın himayesinde uçakla İstanbul’a gönderildi. Atsu’nun cenazesinin daha sonra memleketi Gana’ya gönderileceği öğrenildi.

Premier Lig’den paylaşılan mesajda, “Christian Atsu’nun Türkiye ve Suriye’yi vuran depremlerde hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Düşüncelerimiz ve taziyelerimiz Christian’ın ailesi, arkadaşları ve bu trajik olaydan etkilenen herkesle birliktedir” denildi. Ganalı futbolcunun kariyeri boyunca formasını giydiği Porto, Rio Ave, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United takımları da sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaştı. (HABER MERKEZİ)