Wes Anderson, 'The French Dispatch'ı Cannes'da açacak

"The French Dispatch", 74. Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapacak. Filmin kadrosunda Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Bill Murray, Kate Winslet gibi isimler yer alıyor.

Abone ol

DUVAR - Wes Anderson’ın yeni filmi "The French Dispatch" vizyon tarihini aldı. Film, bu yaz 6-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek 74. Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapacak.

Play Tuşu'nun haberine göre, Wes Anderson’ın onuncu kez yönetmen koltuğunda oturduğu "The French Dispatch" kadrosunda Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Bill Murray, Willem Dafoe, Jason Schwartzman, Léa Seydoux, Kate Winslet, Elisabeth Moss, Christoph Waltz, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Adrien Brody, Rupert Friend gibi isimler yer alıyor. Kurgusal bir 20. yüzyıl Fransız şehrinde geçecek olan film, The French Dispatch isimli Amerikan dergisinin son sayısı için biriktirdiği çeşitli hikâyeleri anlatacak.

İlk olarak 2020 yılının Temmuz ayında izleyiciyle buluşturulması planlanan film, korona virüsü salgını nedeniyle ilk olarak Ekim 2020’ye ertelenmiş, ardından salgının sürmesi nedeniyle de süresiz olarak rafa kaldırılmıştı.