Wuhan'da bir gece: Reuters, virüsün 'merkez üssü'ndeki gece hayatını görüntüledi

Korona virüsü salgınının merkez üssü sayılan Wuhan'da halk, sıkı karantina vakaların sıfırlanmasıyla kendini sokağa atmış durumda. Reuters ajansı, kentte yeniden canlanan gece hayatını görüntüledi. 29 yaşındaki Zhang Qiong, doğumgünü pastasını kestikten sonra "İkinci bir hayatı yaşıyor gibiyim" dedi.

DUVAR - Korona virüsü salgını dünyanın dört bir yanında sosyal hayat ve ekonomiyi sekteye uğratmaya devam ederken, Reuters ajansı salgının çıkış noktası olarak kabul edilen Çin kenti Wuhan'daki gece hayatını görüntüledi. 'Wuhan'da bir gece: Covid-19'un ilk merkez üssü parti yapmayı yeniden öğreniyor' başlıklı haberde, vakaların sıfırlandığı kentteki gece kulüplerinin yeniden dolmaya başladığı, insanların sokaklarda dans ettiği, gençlerin ve yaşlıların gece hayatına 'yeniden alıştığı' belirtildi.

Haberin Devamı
Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark Motosiklet sayısının en fazla olduğu 4 il Etna Yanardağı görüntüleri gerçek çıktı