'Yakamoz S-245', Netflix'in en çok izlenen dizilerinin arasına girdi

"Yakamoz S-245", ilk 4 günde 20 milyon 60bin saat izlenerek Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine 3. sıradan giriş yaptı.

Abone ol

DUVAR - Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrollerini üstlendiği ve "Into the Night"ın uzantı dizisi olan "Yakamoz S-245", ilk haftasında Netflix'in en çok izlenen dizilerinin arasına girdi.

Ranini Tv'nin aktardığına göre, top10.netflix.com/ adresinden haftalık izlenme sayılarını açıklamaya devam eden Netflix, 18-24 Nisan tarihleri arasındaki verilerini açıkladı. 20 Nisan'da başlayan dizi, ilk 4 günde 20 milyon 60bin saat izlenerek Netflix'in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine 3. sıradan giriş yaptı.

EN İYİ AÇILIŞ YAPAN YERLİ DİZİ 

28 Haziran 2021'de izlenme sayılarını açıklamaya başlayan Netflix'in listelerine şimdiye kadar "Kulüp" (7 milyon 860 bin) ve "Pera Palas'ta Gece Yarısı" (10 milyon 780 bin) dizileri girdi. "Yakamoz S-245" böylece en iyi açılışı yapan yerli yapım dizi oldu.

8 bölümden oluşan dizi, Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından kaleme alındı. Dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam, yapımını OGM Medya, yönetmenliğini ise Tolga Karaçelik ile Umut Aral üstlendi. Kıvanç Tatlıtuğ’un Arman karakteriyle başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server) yer alıyor.