Yapay zeka, şirket yönetiminde insanlardan daha iyi olabilir mi?

ABD'de yapılan araştırmalar, yapay zeka yöneticilerinin insan yöneticilerle benzer performans gösterdiğini ortaya koyuyor. Peki gelecekte iş yerlerinde yönetim anlayışı nasıl değişecek?

DUVAR - Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yapılan sınırlı bir çalışma yapay zeka yöneticilerinin iş yerlerinde insan yöneticilerle bazı konularda aynı performansı gösterdiğini buldu. Peki yapay zeka, yönetim konusunda insanların yerini almaya başlayabilir mi?

BBC Türkçe' de yer alan habere göre, Vancouver, Kanada'da yaşayan Hannu Rauma, 83 çalışanı yönetmenin getirdiği stresin cesaretini kırdığını ve yılgın hissettirdiğini söylüyor.

Rauma, küçük işletmelere pazarlama desteği sağlamak için üniversite öğrencilerini çalıştıran Öğrenci Pazarlama Ajansı adlı bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapıyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Nakdiniz varsa... Pazar gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Okan Tüysüz stres biriktiren 4 şehri açıkladı: İstanbul, Dersim... Cumhur İttifakı'nın sigortası Özgür Özel! Bakan Işıkhan duyurdu: Memurların toplu sözleşme ikramiyesi belli oldu Prof. Dr. Naci Görür'den anket 'isyanı': Her şey normal gibi...