Yapı Kredi Bankası: Ahmet Kural ile iş birliğine devam etmeyeceğiz

Yapı Kredi Bankası, reklam yüzü Ahmet Kural'la çalışmayacaklarını açıkladı: Ahmet Kural ile olan iş birliğimize devam etmeyeceğimizi ifade etmek isteriz.

Abone ol

DUVAR - Yapı Kredi Bankası, sanatçı Sıla Gençoğlu’na şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılıkta ifade veren Ahmet Kural ile çalışmayacağını duyurdu. Kural, bir süredir bankanın reklam yüzüydü.

Sanatçı Sıla, Kural ile yaşadığı tartışma üzerine darp edildiğini açıklayarak savcılığa şikayette bulunmuş ve koruma kararı aldırmıştı. Yapı Kredi Bankası'ndan, reklam yüzü olan Ahmet Kural ile ilgili bir açıklama geldi.

Banka, Kural ile çalışmayacağını duyurdu. Bankanın açıklaması şöyle:

"Bahsi geçen iddialar ve iddialara konu teşkil eden davranışların Bankamızın etik anlayışı ile bağdaşması söz konusu değildir. Konunun yargıya intikal etmiş olması sebebiyle, ek karar ve yaptırım haklarımız saklı kalmak kaydı ile, yargının vereceği nihai karara kadar gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Bununla birlikte, mevcut iletişim çalışmalarımızı durdurduğumuzu ve Ahmet Kural ile olan iş birliğimize devam etmeyeceğimizi ifade etmek isteriz." (HABER MERKEZİ)

Avukat Epözdemir: Sıla kendini duvardan duvara mı vurdu?

Ahmet Kural: Tüm kadınlardan özür dilerim

Naz Çekem: Ahmet Kural parmağımı kırmıştı

Sıla, Ahmet Kural'ı şikayet etti: Bana şiddet uyguladı

Ahmet Kural: İddiaların hiçbirini kabul etmiyorum