Yaralı yakınları: Yıllardır kullandığımız trendi...

Ankara’daki tren kazasının ardından yaralılar çevre hastanelere yönlendirildi. Endişeli bekleyişin sürdüğü Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde bir yaralı yakını “Eşimin durumu iyi ama kardeşi ağır yaralı. Eşime söyleyemedik” dedi.

Abone ol

ANKARA - Ankara’da 9 kişinin hayatını kaybettiği 47 kişinin yaralandığı tren kazasının ardından çok sayıda yaralı çevre hastanelere yönlendirildi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi, Yenimahalle, Keçiören, İbni Sina ve Numune Hastanelerine kaldırılan yaralılardan bazıları tedavinin ardından taburcu edildi. Taburcu edilmeyen yaralıların ailelerinin hastanelerde endişeli bekleyişi sürüyor.

'YILLARDIR KULLANDIĞIMIZ TREN'

Kazanın ardından Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan bir yaralı yakını eşi ve kayınbiraderini sabah Konya’ya uğurladıktan sonra kötü haberi aldığını ifade etti. Yaralı yakını şunları söyledi, “Eşimin kafasındaki kristaller zarar görmüş ama kayınbiraderimin durumu ağır. Aile ziyareti için sabah erkenden yola çıkmışlardı. Eşim ile konuştum, kardeşini sordu ama kötü olduğunu söyleyemedik. Yıllardır kullandığımız tren. Hiçbir şey olmuyordu” diye konuştu.

YHT, kılavuz trene çarptı: 9 ölü, 86 yaralı

Tren kazasında HDP adayı hayatını kaybetti