Yemek pişirilen tencereler kansızlığa yol açabilir

Doç. Dr. Ömer Ekinci, "Alüminyum ve paslanmaz çelik tencerelerde pişirilen et, yeşil yapraklı sebze gibi demir açısından zengin besinlerin emilim oranı azalmaktadır" dedi.

DUVAR- “Anemi (kansızlık), kandaki eritrosit kitlesinin veya kan hemoglobin ile hematokrit değerlerinin azalması olarak tanımlanır” diyen Doç. Dr. Ömer Ekinci, halk sağlığı sorunu olarak bilinen anemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
1 milyon TL'nin getirisi değişti: İşte en yüksek faizi veren banka Konut kredisi güncellendi: 1 milyon TL'nin geri ödemesi değişti Uzmanlar anlattı: Konut fiyatları düşer mi? BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Yedek parçası en ucuz 10 otomobil ABD seçimlerinde 'Orta Doğu' gündemi: Trump mı, Harris mi?