Yemek Sepeti CEO'su Las Vegas'tan tweet attı

Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın'ın silahlı saldırı düzenlenen ABD'nin Las Vegas kentinde olduğu öğrenildi. Aydın, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Abone ol

DUVAR - İnternet üzerinden yemek siparişi verilen Yemek Sepeti'nin CEO'su ve Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, silahlı saldırı düzenlenen Las Vegas'ta olduğunu açıkladı. Aydın, durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Las Vegas'ta silahlı saldırı: En az 58 kişi ölü

Hürriyet'te yer alan haberde, Nevzat Aydın, Las Vegas'taki saldırı sonrası Twitter üzerinden kendisine gelen 'reis bir sıkıntı yok inşallah' mesajını 'Henüz yok da devam ediyor' diyerek yanıtladı. Daha sonra gelen geçmiş olsun dileklerineyse 'sorun yok şu anlık' cevabını verdi. Aydın, "Önce Nice sonra Atatürk Havalimanı kıl payı derken bu sefer Las Vegas'ta tam denk geldim. :( Şimdilik iyiyim dostlar, sağolun." dedi.

Las Vegas'ta Mandalay Bay Hotel'in casinosundaki bir konsere düzenlenen saldırıda en az 50 kişi hayatını kaybetti. Hastanelere kaldırılan yaralı sayısının 400'ü geçtiği açıklandı. Hastane sözcüsü tarafından yapılan yapılan açıklamada yaralılardan 14'ünün durumunun kritik olduğu bilgisi verildi.