George R.R. Martin: Yeni Game of Thrones dizisinde 17 ejderha olacak

Yazar George R.R. Martin'e göre Game of Thrones devam serisi "House of the Dragon"da 17 ejderha yer alacak. Dizinin 2022'de yayınlanması planlanıyor.

Abone ol

DUVAR - Game of Thrones evreninin yaratıcısı yazar George R.R. Martin, katıldığı The Stuff Dreams Are Made Of adlı podcastte Game of Thrones devam serisi "House of the Dragon"da 17 ejderha yer alacağını duyurdu. Yazar, yaklaşan dizi hakkında özellikle heyecanlandığı bir şey olup olmadığı sorulduğunda, bu hikâyenin her zaman onun favorisi olduğunu ve hayata geçirilmesini dört gözle beklediğini söyledi.

Screen Rant'ın haberine göre, Martin, "Her zaman bunun harika bir hikâye olduğunu düşündüm. Sevdiğim bir hikâye, bu yüzden ekranda olmasını görmek için sabırsızlanıyorum. Ve tabii ki ejderhaları dört gözle bekliyorum! Açıkçası, ejderhaları seviyorum. Game of Thrones'da 3 tane vardı ama şimdi 17 tane var. Ve umuyorum ki her birinin kendi kişiliği olacak. Onları gördüğünüzde anında tanıyacaksınız çünkü ejderhaların kitaplarda kişilikleri var. Bunun gerçekleştiğini görmek harika olacak. Ve ejderha sürücüleri... Bu çok havalı" ifadelerini kullandı. 

GAME OF THRONES'UN 200 YIL ÖNCESİNDE GEÇECEK

"House of the Dragon", orijinal serideki olaylardan yaklaşık 200 yıl önce geçecek ve House Targaryen'in iktidardan düşüşünün başlangıcını anlatacak. Game of Thrones dünyasında geçecek dizinin 2022'de yayınlanması planlanıyor.

George R.R. Martin'in roman dizisi 'Buz ve Ateşin Şarkısı'na dayanan HBO'nun popüler televizyon programı Game of Thrones, 2011-2019 yılları arasında sekiz sezon boyunca yayınlandı. Yayındayken izlenme rekorları kıran dizi, tüm zamanların en iyi şovları arasında sayıldı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)