Yeni nesil işitme cihazları

Abone ol

Beltone Amaze’in yeni nesil tasarımı sayesinde pil kullanımına son! Tek şarjla 30 saate kadar kullanım sağlayan yüksek kapasiteli lityum iyon bataryaları ile beklenmedik zamanlarda pil bitmesi konusundaki endişelerinize son verecek. Çok basit biçimde şarj edebileceğiniz bu cihaz ile hayatınıza güç katarak, endişesiz duyma deneyimi yaşayın.

Doğal ses, kolay kullanım

Beltone Amaze işitme cihazları özgün yeniliklerle donatıldı. Eşsiz tasarımı ile kulaklarınızın doğal hattından faydalanarak, yüksek düzeyde ses kalitesine olanak sağlar. Yepyeni ve hızlı mikro işlemci teknolojisi ile duymak için çaba sarf etmenize gerek kalmadan, her ortamda daha zengin ve net biçimde işitirsiniz. Ayrıca kablosuz işitme aksesuarlarıyla bağlantı, Apple telefon ve aygıtlardan direkt ses aktarımı ve mobil uygulama Beltone HearMax ile telefon konuşmaları, televizyon ve müzik dinlemek de yeniden keyifli ve kolay hale geliyor.

Pil kullanımında yeni bir soluk

Beltone Amaze yalnızca estetik dizaynı ile değil, akıllı form ve fonksiyonları ile de işitme cihazı kullanıcılarının dikkatini çekiyor. Şarj edilebilir lityum iyon bataryası ile pil kullanımını unutacaksınız. Kablosuz şarj teknolojisi ile şarj etmek için cihazlarınızı şarj aletine koymanız yeterlidir, geri kalanını akıllı teknolojisi ile şarj aleti halleder. Cihazlarınızı kullanmak için çıkardığınızda otomatik olarak açılır. Acil ihtiyaç zamanları için ise endişelenmenize gerek yok: 30 dakika şarj etmeniz 8 saat boyunca kullanabilmenizi olanak sağlar. Artık pil değiştirmeye gerek kalmadan hızlı ve kolay şarj edilebilme özelliği ile bu cihaza sahip olarak, hayata kulak verin!

Niçin Lityum – iyon?

Geleneksel pil teknolojilerine kıyas edildiğinde lityum iyon pillerin oldukça avantajlı olduğu görülmektedir. Avantajları arasında;

  • Uzun süren günlük kullanım
  • Daha uzun ömürlü pil
  • Hızlı şarj özelliği ile kısa sürede ihtiyaçlara cevap vermesi ve
  • İşitme cihazı kullanıcıları için estetik ve ergonomik kullanım imkanları yer alır.

Batarya Ömrü

Zaman içerisinde bütün lityum iyon pillerin akışında azalmalar oluşur. İşleyiş sürelerine dair değerlendirmeler en güncel lityum iyon pil kapasiteleri referans alınarak yapılmıştır. Normal çalışma koşulları altında pil 4 yıl sonrasında bile bataryanın yüzde 80 kapasitede çalışabileceği bir hacme sahiptir. Kişisel kullanım ve çevresel faktörlere bağlı olarak pilin performansında değişiklikler görülebilmektedir. Lityum iyon piller için en iyi kullanım şekli gece yatmadan önce işitme cihazlarınızın şarj edilmesi ve bataryalar dolunca fişte unutulmamasıdır. Şarj işlemini gerçekleştirmek için pillerin tamamen bitmesini beklemenize ise hiç gerek yok.

Akıllı tasarımlar & modeller

Beltone Amaze küçük ve dikkat çekmeyen iki farklı RIE (hoparlörü kanal içinde) modele sahiptir:

Şarj edilebilir model: entegre lityum iyon bataryaya sahip, ödüllü ve popüler RIE 63 modeli

Pille kullanılan model: 13 numara pille çalışır, telefon, tablet gibi aygıtlardan ses aktarımında diğer işitme cihazlarına göre yüzde 25 daha verimli

Detaylı bilgi almak için: https://www.maxtone.com.tr/web/urunlerimiz/beltone/beltone-amaze.php sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İLANDIR.