Yenidoğan çetesi soruşturmasındaki hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi görüntülendi

Yenidoğan çetesi soruşturması kapsamında iddianamede adı geçen hastanelerden biri de Bağcılar'da bulunan TRG hastanesiydi. Hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi görüntülendi.

DUVAR - Bebekleri doğumdan sonra anlaştıkları özel hastanelere sevk edip ölümlerine neden olan 'Yenidoğan çetesi'ne ilişkin soruşturma kapsamında 9 özel hastanenin ruhsatı iptal edildi.
Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünden İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne gönderilen yazıda "Teftiş Kurulu Başkanlığının 28 Eylül 2024 tarihindeki sayılı inceleme raporu ve ekleri ile mezkur rapora istinaden Bakanlık makamından alınan 18 Eylül 2024 tarihli onay gereği alınmış olunan ve yazı ekinde yer alan makam onayları doğrultusunda işlem uygulanması, uygulanan bu işlemlerin, Özel Hastaneler Yönetmeliği'nin 'Faaliyetin durdurulması durumunda hastalara ilişkin işlemler' başlıklı 65/A maddesinde yer alan 'Özel hastanenin tamamında veya bir kısmında faaliyetin geçici olarak durdurulması veya ruhsatın iptal edilmesi söz konusu olduğunda müdürlük tarafından öncelikle mevcut yatan hastalarla ilgili tespit yapılır. 

Haberin Devamı
IKBY'de 'tarihi' gün: Seçimden ilk sonuçlar 150.000 – 600.000 TL arasında alınabilecek masrafsız otomobiller 1,5 milyon TL'nin altındalar: Otomatik en ucuz on B sınıfı hatchback Bahçeli’nin eli Erdoğan için uzanmış! Uzmanlar uyarıyor: Banka hesaplarını boşaltan 5 uygulama Ata Demirer'in koltuk 'kavga'sı: Meraklı değilim ama kriz çıkarttım