Yerin Kulağı: 23 yıllık aradan sonra Sacred Reich geliyor

Yerin Kulağı’nın bu haftaki seçkisinde Sacred Reich, Leif, Ludovico Einaudi, Curtis Nowasad ve Critical Mess’in yeni çıkardığı müzikler bulunuyor. Yeni çıkan müzikleri sizler için derledik.

Abone ol

Ogün Işık

DUVAR - Thrash metalin önemli gruplarından Sacred Reich yeni albümünden bir şarkı paylaştı. Leif ve Ludovico Einaudi’den yeni albümler geldi. Yerin Kulağı’nda bu hafta ambient, metal, caz ve klasik müzikte yeni çıkanlar var.

Yerin Kulağı’nın bu haftaki seçkisinde Sacred Reich, Leif, Ludovico Einaudi, Curtis Nowasad ve Critical Mess’in yeni çıkardığı müzikler bulunuyor. Yeni çıkan müzikleri sizler için derledik.

Sacred Reich

ABD’li ‘politik’ thrash metal grubu Sacred Reich, ‘Awakening’ isimli yeni teklisini çıkardı. Grup 23 Ağustos 2019’da piyasaya süreceği albümden, o albüme ismini veren şarkısını yeni bir video kliple duyurdu. Metal Blade Records etiketiyle yayınlanan şarkının bir diğer özelliği ise grubun eski davulcusu Dave McClain’in gruba geri dönmüş olması.

Leif

Birleşik Krallık doğumlu DJ Leif Knowles, 3. stüdyo albümü olan ‘Loom Dreams’i piyasaya sürdü. ‘Ambient’ tarzında kabul edilebilecek 6 şarkıdan oluşan 34 dakikalık albüm, doğadan alınan seslerin synthesizer ile ahenk içinde kullanıldığı, kesintisiz bir müzik deneyimi sunuyor.

Ludovico Einaudi

Klasik müziğin yaşayan en büyük ustalarından biri kabul edilen Ludovico Einaudi, ‘Seven Days Walking (Day 4)’ isimli çalışmasını bu hafta yayınladı. Einaudi’nin Federico Mecozzi ve Redi Hasa ile beraber kaydettiği albümü 47 dakika süren 12 parçadan oluşuyor. İtalyan piyanist ve bestekar, 7 albümlük seti ‘Seven Days Walking’in ilk üç albümünü bu yıl içinde piyasaya sürmüştü.

Curtis Nowasad

31 yaşındaki Kanadalı caz davulcusu ve besteci Curtis Nowasad, kendi adını taşıyan albümünü yayınladı. 40 dakika süren 8 şarkıdan oluşan albüm Sessionshead Records etiketiyle dijital ve CD formatında çıktı. Nowasad albümde Duane Eubanks, Braxton Cook, Andrew Renfroe, Jonathan Thom ve Luke Sellick ile beraber çalışırken; Corey Wallace, Matthew Whitaker, Michael Mayo ve Brianna Thomas da misafir müzisyenler olarak albümde yer aldı.

Critical Mess

Hannover/Almanya çıkışlı death metal grubu Critical Mess, 2. stüdyo albümü ‘Man Made Machine Made Man’ ile dinleyicileriyle buluştu. İlk albümü ‘Human Pray’i geçen yıl çıkaran grubun yeni albümü 48 dakika süren 11 şarkıdan oluşuyor. Kadın vokal kullanan nadir death metal gruplarından biri olan Critical Mess, yeni albümüyle birlikte bir de video klip yayınladı.