Yılın en iyi sualtı fotoğrafları belli oldu

İngiltere'de geleneksel Yılın Sualtı Fotoğrafçısı Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Birinciliği alan fotoğraf panoramik olarak çekildi.

Fotoğraf: Tobias Friedrich

DUVAR - İngiltere'de her sene gerçekleştirilen Yılın Sualtı Fotoğrafçısı Yarışması'nda (UPY) kazananlar belli oldu. Kazanan fotoğrafçı Tobias Friedrich, İngiltere'nin 2. Dünya Savaşı'ndan kalma askeri araçlarının içinde olduğu gemi enkazını panoramik olarak fotoğrafladı. Fotoğrafta, asker balıkları, S.S. Thistlegorm gemisinin batığında yosun tutmuş Norton 16H motosikletlerin üzerinde yüzerken görülüyor. Friedrich, "Kafamda bu görüntü birkaç yıldır vardı, ancak hepsini tek bir fotoğrafa sığdırmak imkansız, çünkü batığın içinde bu manzarayı tek bir karede toplayacak fotoğrafı çekmek için yeterli alan yok" diyor.

Haberin Devamı
Türkiye'de satışa çıkıyor: 1.5 milyon TL'nin altında olacak Araç sahipleri dikkat: 8 gün sonra faiziyle geri alınacak Süper Lig'de transfere en çok para harcayan takımlar: Zirvede kim var? İslam Memiş’ten ‘6 gün’ uyarısı: Altın ve gümüş... İstanbul'un en riskli 25 yeri: En fazla ve en az kira artışı nerede? AJet yeni ucuz bilet kampanyasını duyurdu: Bugün ve yarın alınabilecek