Yine tutuklandı: 'Jet Fadıl'ın baş döndüren maceraları

Yapılamayan otomobiller, tamamlanmayan evler, yarım kalan milletvekillikleri, adının ne zaman geçse önlemeyen bir 'dolandırıcılık' hissi. Bugün tutuklanan iş insanı hep sansasyonel projelerle anıldı.

DUVAR  -  Fadıl Akgündüz, 1987'de Jet Sürücü Kursu'nu açarak iş hayatına girdi. 1989'da kendisine ait olan Jetpa Holding'in ilk şirketini kurdu. Holding bünyesindeki pazarlama şirketi 700 bin aileye konut, otomobil, elektrikli ev ve ofis cihazları sattı. Özel sektör olarak Türkiye'nin ilk toplu konut projesi Jet Konut'u 1998'de hayata geçirdi. Jetpa Holding, pazarlama, inşaat, elektronik, medya, bankacılık gibi sektörlerde faaliyet gösterdi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Türkiye'nin galibiyeti dünya basınında: 'Hollanda mı, neden olmasın?' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan herkese tebrik Barış Alper'e sitem 'Muhteşem üçlü' yerinde durmuyor: Peş peşe zamlar...