Yönetmen Bong Joon Ho Parazit dizisi hakkında konuştu: Dizi bir kara komedi olacak

Parazit filminin dizisi hakkında konuşan yönetmen Bong Joon Ho, "Diziyi Amerika'da çekeceğiz ve dizi bir kara komedi olacak" dedi.

Abone ol

DUVAR - 92. Oscar Ödülleri'nde, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Uluslararası Film ve En İyi Orijinal Senaryo ödüllerini kazanan Güney Kore yapımı "Parazit" filmi diziye dönüşüyor. Diziyi hayata geçirmek için Adam McKay'le bir çalışma yürüten filmin yönetmeni Bong Joon Ho, "Parazit" dizisi hakkında konuştu.

nin haberine göre, başrolünde Amerikalı oyuncuların yer alacağı dizi hakkında konuşan yönetmen Bong Joon Ho, "Parazit, her yerde var olan bir sorun olarak zengin ve fakir aileleri konu edinen bir film. Televizyon dizisi ise umuyorum ki dahiyane olacak. Adam McKay ile birlikte çalışıyorum ve o senaryo ile ilgileniyor. Diziyi Amerika'da çekeceğiz. Konu Fransa'da ve başka yerlerde devam edecek. Birçoğumuz zengin olmayı isteriz. Ama esasen hepimizin içinde fakir olma korkusu var. Parazit'in HBO adaptasyonuna dahil oldum. Dizi bir kara komedi olacak" dedi. 

Yönetmen, ayrıca bir animasyon filmi üzerinde çalıştığını da açıkladı. Cannes Film Festivali sırasında duyuru yapan yönetmen, animasyon için eşinin eve getirdiği, Claire Nouvian'ın yazarı olduğu bilim konulu 'The Deep: The Extraordinary Creatures of the Abyss' adlı bir kitaptan ilham aldığını ifade etti. Yönetmen, "Denizaltı renkleri muhteşemdi. Başlangıç noktası kitap oldu. Hikaye ve animasyon bunun üzerinden ilerledi. Animasyon benim gerçekten denemek istediğim bir şey. Sanırım bu proje, gelecek filmimin ardından hayata geçirilecek. Görsel efektler için bir ekibim var. 2025 ya da 2026'da gösterime girebilir" ifadelerini kullandı.