Yumruk atıp bıçak çektiği doktordan şikayetçi oldu

İzmir'de çocuğunu hastaneye götüren, daha sonra 'ilgilenilmediği' iddiasıyla bir doktora saldıran Gökhan Diker'in, doktordan şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

DUVAR - İzmir SBÜ Tepecik Hastanesi'ne muayene için getirdiği 1 aylık bebeğine bakılmadığını öne sürerek asistan doktor Emre Arslan'a saldıran Gökhan Diker'in, doktoran şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Doktor Arslan'a yumruk attığı ve bıçak çektiği suçlamasıyla gözaltına alınan, ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Diker'in şikayetteki iddiası "sertçe kapattığı odasının kapısının bebeğinin koluna çarpması" oldu.

'YUMRUK ATARAK BIÇAK ÇEKTİ'

Olay, 13 Mart'ta yaşandı. Diker, eşiyle birlikte 1 aylık bebeğini hastanenin çocuk acil servisine getirdi. Doktorlar, bebeği, hastanenin beyin ve sinir cerrahisi servisine sevk etti. Tetkik sonuçlarını inceleyen asistan doktor Emre Arslan, bebek için 6 saatlik klinik gözlem önerdi ve ebeveynlerden beklemelerini istedi. Bir süre bekleyen Diker, Arslan'ın odasının kapısını yumrukladı ve "Bebeğime sen mi bakacaksın, neden bakmıyorsun?" dedi.

İddiaya göre Dr. Arslan'ın, "Evet, ben bakıyorum. Filmlerini gördüm, işlemlerini yapıyorum" cevabına küfrederek bağıran Diker, daha sonra doktor Arslan'a önce yumruk attı, ardından da bıçak çekti. Doktor Arslan daha sonra saldırgandan şikayetçi oldu. 

Polisin evine geldiğini gören Diker'in kaçma girişimi başarısız oldu. Doktorun sertçe kapattığı odasının kapısının bebeğinin koluna çarptığı iddia eden saldırgan, Arslan'dan şikayetçi oldu. Bugün adliyeye sevk edilen Diker, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)