Yumurtalık kanserinde erken teşhis: 3 zar protein keşfedildi

Japonya'da araştırmacılar, yumurtalık kanserinin erken ve daha kolay teşhis edilmesi için çalışmalarda yardımcı olacak üç zar protein keşfetti.

DUVAR - Japonya'daki Nagoya Üniversitesinden bilim insanları, yumurtalık kanserinin teşhis yöntemlerinin geliştirilmesine dair umut veren bir araştırma yaptı.

AA'nın aktardığı habere göre, üniversite bünyesindeki İleri Araştırma Enstitüsünden Dr. Akira Yokoi ve Dr. Mayu Ukai liderliğinde yürütülen araştırmada, yumurtalık kanseri vakalarının yüzde 75'ini oluşturan yüksek dereceli seröz karsinom (HGSC) alt tipine sahip hastalardan kanser hücrelerinin çeperinde bulunan veziküller (EVler) alındı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Nakdiniz varsa... Pazar gününün akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin, LPG Okan Tüysüz stres biriktiren 4 şehri açıkladı: İstanbul, Dersim... Bakan Işıkhan duyurdu: Memurların toplu sözleşme ikramiyesi belli oldu Spotify'da en çok dinlenen şarkılar: 4 milyarı geçen bir sanatçı var Cumhur İttifakı'nın sigortası Özgür Özel!