Yusuf Dikeç, kendi tablosuna ateş edecek: Canlı yayında satılacak

Edirne'de ressam Hatai Abdullayev, atış yaparken ki pozuyla olimpiyatlara damga vuran Yusuf Dikeç'in tablosunu yaptı. Yusuf Dikeç tabloda boş bırakılan hedef tahtasını vuracak.

DUVAR - Edirne'de yaşayan ressam Hatai Abdullayev, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen olimpiyatlarda, 19 metre havalı tabanca karma takım müsabakasında ekipmansız atışıyla dünya gündemine oturan ve şampiyonadan gümüş madalyayla ayrılan Yusuf Dikeç'in resmini yapma kararı aldı. Resminde ilk olarak hedef tahtası yapıp, köşesine de Dikeç'in meşhur pozunu çizen Abdullayev, ardından bunu sosyal medyasında paylaştı. Paylaşım, sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

Haberin Devamı
Türkiye'de konutun en pahalı olduğu iller belli oldu Ocak 2025 zam oranları ne kadar olacak: Meslek meslek zamlı maaşlar Michael Schumacher 11 yıl sonra ortaya çıktı: Kızının düğününe katıldı İslam Memiş'ten altın için 2030 uyarısı: Elinde 1 milyon TL'si olan... Son anket: İki parti arasında 0,6 puan fark ATM'lerde yeni dönem: 81 ilde para çekme sistemi değişiyor