Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ikinci sezonuna üç yeni oyuncu

Ciarán Hinds, Rory Kinnear ve Tanya Moodie, 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' dizisinin ikinci sezon kadrosuna katıldı.

Abone ol

DUVAR - Dünya çapında 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Prime Video’nun orijinal dizisi 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) ikinci sezonunda kadroya Ciarán Hinds, Rory Kinnear ve Tanya Moodie de katılıyor.

Kenneth Branagh’ın yönettiği Belfast filmindeki 'Pop' performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar ve BAFTA adayı olan Ciarán Hinds, Steven Spielberg’in 'Munich', Martin Scorsese’nin 'Silence' gibi filmlerde rol aldı. Hinds, 'The Eclipse' filmindeki rolüyle Tribeca Film Festivali’nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazandı. Hinds, 'Game of Thrones' (HBO) dizisindeki 'Mance Rayder' ve Rome (HBO) dizisindeki 'Julius Caesar' rolleri ile de tanınıyor. Hinds, son olarak The Dry (BritBox) adlı komedi-drama dizisi rol aldı.

İngiliz aktör Rory Kinnear özellikle James Bond serisinin 'Quantum of Solace', 'Skyfall' ve 'Spectre' filmlerindeki 'Bill Tanner' rolüyle tanınıyor. Kinnear bir süre önce Cannes Film Festivali’nde prömiyeri yapılan Alex Garland’ın 'Men' filmindeki rolüyle BIFA ödülüne aday gösterildi.

İngiliz aktris Tanya Moodie, Motherland (BBC) adlı komedi dizisindeki 'Meg' rolüyle Royal Television Society tarafından Çıkış Yapan Sanatçı ödülüne layık bulundu. Neil Gaiman’ın Neverwhere (BBC) eserinden uyarlanan mini TV dizisinde 'Hunter' karakterini canlandıran Moodie, 'Tin Star' (Sky Atlantic), 'A Discovery of Witches' (Sky One), 'The Man Who Fell to Earth' ( Showtime) ve 'Sherlock' (BBC) dahil pek çok dizide rol aldı.

'The Rings of Power' ilk sezonunda 100 milyonu aşkın kişi tarafından 24 milyar dakikadan fazla izlendi. Dizi, ilk gününde dünya çapında 25 milyondan fazla izleyici çekerek Prime Video tarihindeki en büyük prömiyeri yaptı.

İkinci sezonunun yapımını, dizinin yaratıcıları ve yönetici prodüktörleri J.D. Payne ve Patrick McKay üstleniyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)