Zeytinburnu deprem risk raporu: İlçenin dayanıklı ve riskli bölgeleri

İstanbul'da 39 ilçe için olası depremde risk tahminleri kitapçığı hazırladı. Bu ilçeler arasında en çok merak edilenlerden biri de İstanbul Avrupa Yakası ilçesi Zeytinburnu deprem risk haritası oldu.

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2019 yılında hazırlanan 'Olası Deprem Kayıp Tahminleri Kitapçığı' ilçelerdeki deprem risk durumu ve nüfus bilgileri hakkında bilgi veriyor. Bu ilçeler arasında en çok merak edilenlerden biri de İstanbul Avrupa Yakası ilçesi Zeytinburnu deprem risk haritası oldu. Peki, Zeytinburnu deprem bölgesi mi? Zeytinburnu depreme dayanaklı ve riskli bölgeler nereler? Zeytinburnu risk raporunun detayları…

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı Uzman isim duyurdu: Asgari ücret zammında en kuvvetli rakam belli oldu Al-sat devri kapanıyor: İkinci elde yeni sistem nasıl uygulanacak?