Zeytinburnu'nda silahlı kavga: 1 ölü

Zeytinburnu'nda market sahibi olan komşusu S.A. ile tartışan Mert Kutluer, tartışmanın büyümesinin ardından çıkan silahlı kavgada vurularak hayatını kaybetti.

Abone ol

DUVAR - Zeytinburnu'nda çıkan kavgada silahla vurulan Mert Kutluer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

AA'nın haberine göre, Mert Kutluer (25), market sahibi komşusu S.A. ile Yenidoğan Mahallesi'ndeki iş yerinin önünde henüz belirlenmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma, S.A'nın arkadaşlarının katılmasıyla kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgada, taş atılması sonucu Kutluer'in sahibi olduğu elektrik malzemeleri satılan dükkanın camı kırıldı. Karşılık vermek için tekrar iş yerinden dışarı çıkan Kutluer, tartıştığı kişilerden birinin silahla ateş açması sonucu yaralandı.

Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Kutluer, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 

Polis kimliklerini tespit ettiği şüphelileri arıyor.

'OĞLUMUN ÖNÜNDE SİPER OLDUM'

Baba Mustafa Kutluer, kavga anında oğlunun önüne siper olduğunu belirterek, "Ben büfedeydim. Sesleri duyunca geldim. Oğlum buradaydı. 'Ne yapıyorsun?' dedim. Sakinleştirmeye çalıştım. Bana, 'Baba bir şey yok' dedi. Marketle tartıştı. Onlar gidip, diğerlerini çağırmış. Oğlumun önünde siper oldum. Kurtarmaya çalıştım ama kurtaramadım. Ben oğlumun katillerimin bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

'BEN ÇOCUĞUMA DOYAMADIM'

Oğlunu kaybeden acılı anne İfakat Kutluer ise "Benim oğlumu vuruyorlar. Ben çocuğuma doyamadım. Bunun tarifi yok, acının tarifi yok. Bulsunlar bunları. Müebbet almalarını istiyorum" dedi.

(HABER MERKEZİ)