Ancelotti açıkladı: Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Rayo Vallecano maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler müjdesini verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatlerini üzerine çeken Arda Güler, önce ABD kampında dizinden sakatlanmış ardından sol arka adalesinden yaşadığı sakatlıkla henüz resmi karşılaşmada forma giyememişti. İspanyol basını genç yıldızın Rayo Vallecano ve Braga ile oynanacak maçlarda kadroda olacağını iddia etmişti.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Rayo Vallecano maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler müjdesini verdi.

 Rayo Vallecano maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ancelotti, Arda Güler'in yarın kadroda yer alacağını açıkladı. Ancelotti, "Bu hafta takımla birlikte antrenmanlara başladı. Yarın kadroda olacak. Yavaş yavaş dakikalar almaya başlayacak" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in saha içi pozisyonları hakkında değerlendirmede bulunan Ancelotti, "Ofansif bir oyuncu. Orta saha, santrafor ve kanatta sağ kanat oyuncusu olarak oynayabilir. Ayrıca iç oyuncu olarak da oynayabilir" dedi.

Rayo Vallecano maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ancelotti, Arda Güler'in yarın kadroda yer alacağını açıkladı. Ancelotti, "Bu hafta takımla birlikte antrenmanlara başladı. Yarın kadroda olacak. Yavaş yavaş dakikalar almaya başlayacak." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in saha içi pozisyonları hakkında değerlendirmede bulunan Ancelotti, "Ofansif bir oyuncu. Orta saha, santrafor ve kanatta sağ kanat oyuncusu olarak oynayabilir. Ayrıca iç oyuncu olarak da oynayabilir" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)