Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'KPSS Kampı' 25 Mayıs'ta başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek öğrenciler için düzenlediği 'KPSS Genel Tekrar Kampı' 25 Mayıs'ta başlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği kapsamında 10 gün sürecek “KPSS Genel Tekrar Kampı” başlıyor.   

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının sınav ücretlerini karşılamak, çeşitli hazırlık sınavları düzenlenmek gibi projeleri hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek öğrenciler için harekete geçti.

Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan ve bu yıl ikincisi düzenlenecek “KPSS Genel Tekrar Kampı” başlıyor. 25-30 Mayıs Genel Yetenek-Genel Kültür ile 31 Mayıs-5 Haziran Eğitim Bilimleri şeklinde düzenlenecek kampa Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda öğrenci katılacak. Geçen yıllarda yoğun katılım sağlanan kamp Atatürk Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Eğitim kampı, her gün 09.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılacak.