Ankara SMMMO 35. yaşını Manuş Baba ile kutladı

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 35. kuruluş yıldönümünü Manuş Baba konseriyle kutladı.

Ankara SMMMO 35. yaşını Manuş Baba ile kutladı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO), 35. kuruluş yıldönümü Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki Manuş Baba konseriyle kutlandı.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Ankara SMMMO Başkanı Turgut Bahadır, meslek mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Bugün sadece mesleğin geçmişini kutlamadıklarını, aynı zamanda mesleğin geleceğini de konuştuklarını söyleyen Bahadır, ‘’Küreselleşmenin getirdiği dijitalleşmeyle birlikte büyük dönüşümlerin yaşandığını, bu değişimlerin farkında olduklarını ve çağa uyum sağlama konusunda önemli eğitim çalışmaları yaptıklarını’’ belirtti.

Bahadır, “Bu salonu dolduran her bir meslektaşım bu meslek için gösterilen çabanın, dayanışmanın ve özverinin bir elçisidir. Bizler iş dünyamızın büyümesine rehberlik ediyoruz. Finansal şeffaflığın teminatı olarak yaptığımız işlerde aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlayıp, toplumun her kesimine dokunuyoruz. Zorlu bir mesleği icra ediyoruz.” dedi.