Ankara'da 24 saat su kesintisi: 3 ilçe etkilenecek

Ankara'da kavşak çalışması nedeniyle su kesintisi yapılacak. 1 günlük kesinti ve basınç düşüklüğünden Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan bölgeleri etkilenecek.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) bağlı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Yenimahalle ilçesinde devam eden kavşak çalışması nedeniyle 1 gün su kesintisi uygulanacağını duyurdu.  

ABB'den yapılan açıklamaya göre kesinti 24 Aralık 2024 Salı günü saat 09.00'dan 25 Aralık 2024 Çarşamba günü saat 09.00'a kadar sürecek. 

Belediyenin kesintiye ilişkin açıklaması şöyle: 
"SU KESİNTİSİ
Sayın Abonelerimiz,
Yenimahalle ilçesi Macun Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde yapımı devam eden kavşak çalışması nedeniyle içme suyu iletim hattı deplase edilecektir.
Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan bölgelerini etkileyecek bağlantı çalışması nedeniyle 24 Aralık 2024 Salı günü saat 09.00'dan 25 Aralık 2024 Çarşamba günü saat 09.00'a kadar su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacaktır.
Su kesintisi ve basınç düşüklüğünden etkilenecek mahalleler; YENİMAHALLE: İlkyerleşim, Batı Sitesi, Uğur Mumcu, İnönü, Kardelen, Macun, Ostim, Serhat, Susuz ve Ata Mahalleleri ETİMESGUT: Göksu, Yavuz Selim, Şeyh Şamil, Devlet, Güzelkent, Şehit Osman Avci ve Tunahan Mahalleleri SİNCAN: Yunus Emre, Ulubatlı Hasan, Mevlana, Gazi Osmanpaşa, Fatih, Gökçek, Törekent, Menderes, Çoğulu, Adalet, 29 Ekim, Fevzi Çakmak ve Mustafa Kemal Mahalleleri
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Halkımıza saygıyla duyurulur."

(HABER MERKEZİ)