Ankersen'den Onuachu açıklaması: Ferrari isteyen parasını öder

Göztepe ve Southamton'ın kulüp başkanı olan Rasmus Ankersen, Onuachu'nun Trabzonspor'a transferinin ödenecek bonservis bedeline bağlı olduğunu söyledi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Rasmus Ankersen, İngiltere'deki kulübü Southamton'ın oyuncusu Paul Onuachu'nun Trabzonspor'a transferiyle ilgili konuştu.

AA'da yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı otelde düzenlediği basın toplantısında, Slovenya'daki kamp çalışmalarından çok memnun olduğunu kaydetti.

Takımın çok iyi bir şekilde çalıştığını kaydeden Ankersen, "Bizler de sportif direktörümüz Ivan Mance ve oyuncu arayan bütün ekibimizle beraber ligde rekabetçi ve başarılı olacak bir takım kurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki yapacağımız çok daha işimiz var. Hem gençlerin hem tecrübeli oyuncuların olduğu, hep beraber dengeli ve başarılı bir takım kurmak için elimizden gelen çalışmaları gerçekleştiriyoruz" dedi.

'ONUACHU SATILACAKSA DOĞRU FİYAT GEREKİYOR'

Trabzonspor'un yeniden transfer etmek istediği Paul Onuachu hakkında çıkan haberlerin hatırlatıldığı Ankersen, konuyla ilgili "Paul Onuachu satılacaksa bunun doğru fiyata gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ferrari almak istiyorsanız ona Ferrari fiyatını ödemeniz gerekiyor" sözlerini kullandı.

'İKİ SANTRFOR ALACAĞIZ'

Ankersen, önümüzdeki süreçte takıma iki santrafor alacaklarını belirterek, "Elimizde bununla ilgili gerçekten iyi seçenekler var. Umarım gelecek günlerde bunu başarır ve sizlere, taraftarlarımıza onları tanıtırız ama bu iş bir anda olmuyor. Bir süpermarkete de gittiğinizde hemen istediğiniz şeyleri, istediğiniz fiyata bulamazsınız ya da aldığınız şeyler o anda size kaliteli gözükür ama daha sonra o kalitesini bir zaman sonra kaybettiğini görürsünüz" diye konuştu.

Ankersen, ilgilendikleri hücum oyuncularının ismini veremeyeceğini belirterek, "Takıma büyük yıldızlar transfer etmek bizim stilimiz değil. Bizim en büyük amacımız iyi bir takım yaratmak." değerlendirmesinde bulundu.

KALECI LİS'İN DURUMU

Geçen sezon Southampton'dan kiralanan kaleci Mateusz Lis'in takıma çok büyük katkı verdiğini belirten Ankersen, "Kadromuzda Türkiye'deki en yetenekli kaleci olarak gördüğümüz ve çok inandığımız Arda var. Sezon öncesi onun da ne kadar hazır olduğunu hocalarımızla hep beraber görmek istedik. Tabii bu Lis'in tekrar gelmeyeceği, artık böyle bir olasılığın kalktığı anlamına da gelmiyor" dedi.

(SPOR SERVİSİ)