Annesini, babasını ve kız kardeşini öldürdü

Antalya Muratpaşa'da site içindeki bir villada oturan 4 kişilik bir aileden haber alamayan yakınları, eve gittiklerinde katliamla karşılaştı. Muzaffer Gider (73), Gülsen Işık Gider (65), Gamze Gider (45) ile Mustafa Gider (40) silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis raporuna göre Mustafa Gider, ailesini katlettikten sonra intihar etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, aynı aileden 4 kişi, silahla vurulmuş halde ölü bulundu. 
Güzeloba Mahallesi'ndeki Sefakent Yağmur Sitesi'nde bulunan 3 katlı villada oturan aileden haber alamayan yakınları eve gitti. Ailenin yakınları, kapıyı açan olmayınca durumu polise bildirdi. Siteye giden ekiplerin kapısını kırarak girdikleri evde aynı aileden 4 kişiyi silahla vurulmuş halde bulan polisler, sağlık ekiplerini çağırdı. 

Evde Muzaffer Gider (73), Gülsen Işık Gider (65), Gamze Gider (45) ile Mustafa Gider'in (40) öldüğü belirlendi.

'ANNESİ, BABASI VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ'

Villada inceleme yapan polis ekipleri, Mustafa Gider'in babası, annesi ve kız kardeşini pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar ettiğini belirledi.
Yaklaşık 150 bin lira borcu olduğu öğrenilen Mustafa Gider'in, babasının cesedini birinci kattan zemin kata, anne ve kız kardeşinin cesetlerinin yanına taşıdığı belirtildi.
Ailenin beslediği 8 kedi ile bir papağan ise yakınlarına emanet edildi. (AA)