Antalya'da polisin bacağından vurduğu şüpheli öldü

Antalya'da annesini rehin alan, annesi evden kaçtıktan sonra da polisleri eve yaklaştırmadığı gerekçesiyle bacağından vurulan Fırat Altun yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da polisin gözaltına almak istediği ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen şüpheliye karşı gerçekleştirdiği operasyon ölümle bitti. 

Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi’ndeki apartmanda oturan Fırat Altun iddiaya göre yarım bıraktığı psikolojik tedavisini tamamlamasını isteyen annesi Hülya Altun ile tartıştı. Tartışma büyüyünce annesini elindeki bıçakla rehin aldı. Bir süre sonra fırsatını bulup evden çıkan Hülya Altun, 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istedi. Bunun üzerine balkona çıkan Fırat Altun, evdeki eşyaları yola atmaya başladı.

DHA'nın haberine göre Fırat Altun, adrese gelip kapıyı çalan polislere de cam vazo fırlattı. Evden uzaklaşan polisler takviye ekip istedi. Fırat Altun balkondan eşyaları atmaya devam edince polis ekipleri sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yerine özel harekat polisleri gönderildi. Şüpheli, polislerin eve girmesini engellemek için kapının arkasına buzdolabı, koltuk ve dolaplardan barikat kurdu. Fırat Altun'un kapıdan girmek isteyen polislere çamaşur suyu fırlattığı ileri sürüldü. Bu sırada yandaki binanın çatısına da müdahale için keskin nişancı yerleştirildi.

Evin içerisine biber gazı atan polisler kendi attıkları gazdan etkilendi. Polis, 4 saatin sonunda Fırat Altun'u sağ bacağından vurdu. Hastaneye kaldırılan Fırat Altun yaşamını yitirdi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler antalya rehin polis